•  
  •  
  •  
  •  
  •  

VAN EIJK MAKELAARS & TAXATEURS

Dé makelaar voor het kopen of verkopen van een huis

in de mooiste buurten van Rotterdam.

Van Eijk Makelaars en het Corona virus

Vanwege de aangescherpte regelgeving m.b.t. het Corona virus zal ons kantoor beperkt bezet zijn en alleen op afspraak geopend zijn. Telefonisch en per mail zullen wij uiteraard gewoon beschikbaar zijn zoals u van ons gewend bent.

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en alle andere belangen, kunnen bezichtigingen, taxatie-opnames en bouwkundige keuringen vooralsnog gewoon plaatsvinden. Echter, onder stringente voorwaarden. Zo zullen wij tot minimaal eind april extra voorzorgs- en hygiënemaatregelen nemen. Wij zullen maatwerk leveren in nauw overleg met alle betrokkenen.

Tevens is er de mogelijkheid om een bezichtiging te plannen via FaceTime of WhatsApp videobellen. Wilt u graag een individuele afspraak dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij u hier verder over kunnen informeren.

Wij streven er naar zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, echter kan het voorkomen dat u langer op een reactie zult moeten wachten. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip in deze situatie van overmacht.

Welkom bij Van Eijk Makelaars & Taxateurs

Wij zijn een jong en dynamisch kantoor. Of je wilt verkopen, aankopen, verhuren of taxeren, wij combineren passie met onze vakkennis en maken de makelaardij weer persoonlijk. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs.

Een duidelijk plan van aanpak

Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken. We snappen dat je graag duidelijkheid wilt. Daarom hanteren wij als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur een helder plan van aanpak, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Verkoopmakelaar

Verkoop

Hulp nodig bij het verkopen van je huis?

verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Aankoop

Begeleiding nodig bij het kopen van je huis?

aankoopmakelaar

Verhuur

Verhuur

Hulp nodig bij het verhuren van je huis?

Verhuur

Taxaties

Taxaties

Een taxatie nodig van je huidige of toekomstige huis?

TAXATIES

Verhuisbus

Verhuisbus

Maak als klant gratis gebruik van onze riante verhuisbus.

VERHUISBUS

LAATST TOEGEVOEGDE HUIZEN

+ LAAT MEER HUIZEN ZIEN