Begeleiding nodig bij het kopen van je huis?

Omdat het kopen van een huis één van de belangrijkste beslissingen in je leven is moet het ook een feest zijn. Een aankoopmakelaar is er voor jou als koper, voert de onderhandelingen en zorgt ervoor dat je een reële prijs betaalt voor jouw droomhuis. Wij zijn er voor je, laat ons als aankoopmakelaar maar bepalen of juridisch alles klopt en of de bouwkundige staat in orde is. Wij ondersteunen je en beantwoorden al je vragen voor, tijdens én na het gehele proces. Omdat elk huis en elke opdrachtgever verschillend is, is het fijn om te weten dat je niet alleen staat in dit proces. Het kopen van jouw huis via een goede makelaar verdient zich altijd terug.
Er komt veel kijken bij het kopen van een huis: van de zoektocht en de bezichtiging tot aan het onderhandelen en de overdracht. In dit e-book lees je waar je allemaal aan moet denken in de verschillende fases van het aankoopproces.

Ben je geïnteresseerd geraakt, dan maken wij graag een afspraak om een passend plan van aanpak op te maken en een tarief op maat dat past bij jouw situatie te bepalen.

NEEM CONTACT OP MET VAN EIJK MAKELAARS & TAXATEURS

Hooft & Mooij team